YIT servar BB Tools

BB Tools har tecknat ett ServiFlex™-avtal med YIT Sverige AB gällande skötsel av företagets 18 fastigheter och verkstäder på en yta av 25 000 kvm.

YIT har sen tidigare förtroendet att sköta skötsel av företagets lagerlokaler.

– Vår verksamhet har lokaler på cirka 200 orter runt om i Norden. Därför är vi beroende av att ha en rikstäckande partner som med kunnig personal kan vara där behovet finns – det har YIT. När det var dags för oss att utveckla serviceverksamheten i Finland så var det därför inget svårt val för oss att välja att teckna avtal med YIT även där, säger Yrjö Arbelius, VD på BB Tools Fastigheter AB.

YIT i Finland har tecknat motsvarande avtal gällande BB Tools fastigheter i Finland. Avtalet träder i kraft omgående och löper fram till 2014 med option på förlängning.

BB Tools är även en av YIT Sveriges prioriterade leverantörer.

Källa: YIT

Publicerad 22 maj 2013

På nytt jobb

Dick Sellberg har anställts som säljare hos Roth Sverige AB, Malmö. Han kommer från STP Konsult.
Christel Ternström har anställts som innesäljare på Ekovent AB, Malmö. Hon kommer från Lindab.
Jenny Stenberg har utsetts till produktchef bygginfo hos Svensk byggtjänst, Stockholm. Hon kommer från Fastighetsmäklarförbundet.
 Kristin Olving har anställts som konsult för att jobba med miljöcertifieringar och taxo­nomi på Energi och miljö hos Bengt Dahlgren Göteborg AB. Hon kommer från annan bransch. Tobias Dahlquist har anställts som biträdande vvs-konsult. Han kommer från Yrgo. Jesper Knutsson har anställts som expert på cirkulära vattensystem och dagvattenhantering. Han kommer från Chalmers. Linnea-Louise Joo har anställts som biträdande konsult. Hon kommer från Chalmers. Pär Holm har anställts som elkonsult. Han kommer från Bravida. Christoffer Alm har anställts som konsult och gruppledare inom energieffektivisering. Han kommer från Chalmers industriteknik. Moa Normark har anställts som biträdande vvs-konsult. Hon kommer från Chalmers. Fredrik Risby har anställts som seniorkonsult som besiktningsman, uppdragsledare, byggledning och kontroll­ansvarig i Borås. Han kommer från Afry.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.