Om tidningen

Energi & Miljö är sedan 1929 den ledande tekniktidningen inom vvs, energi och inomhusmiljö. Tidningen berättar om aktuella projekt, hjälper dig att hålla koll på förändringar i regelverket och tipsar om bland annat energieffektivisering och entreprenadjuridik.

Den tryckta tidningen, e-tidningen, webbnyheter och nyhetsbrev görs av en självständig redaktion. Energi & Miljös chefredaktör är även ansvarig utgivare och därmed ytterst ansvarig för Energi & Miljös innehåll. De åsikter som framförs på tidningens debatt- och insändarsidor kommer från externa skribenter, som givetvis ansvarar för dessa.

Energi & Miljö ges ut av EMTF Förlag AB på uppdrag av EMTF (Energi- och Miljötekniska Föreningen). Läsekretsen är föreningens medlemmar och alla teknikintresserade inom vvs-branschen.

Du är välkommen att kontakta Energi & Miljös redaktion med tips eller frågor.

Om du har frågor om din prenumeration eller ditt medlemskap kontakta Lynn Staflund, info@energi-miljo.se eller 070-789 74 15.

Redaktionen

Lynn Staflund

Marknadsassistent
070-789 74 15

Ann-Louise Larsson

Webbredaktör

Mark Kretz

Lokalverksamheten/reporter
070-865 42 45

Peter Olofsson

Chefredaktör Energi & Miljö
070-266 43 40

 

På nytt jobb

Magnus Stockhaus har anställts som försäljningsingenjör på Danfoss Climate Solutions i Oskarshamn. Han kommer från Rawplug. Tomas Sandberg har anställts som försäljningsingenjör i Stockholm. Han kommer från annan bransch. Thomas Eriksson har anställts som säljare inom fjärrvärme/fjärrkyla och energioptimering i Stockholm. Han kommer från Grundfos. Alexandra Tilander har anställts som teknisk supportingenjör i Göteborg. Hon kommer från Frico. Ludvig Lundh har anställts som säljare i Stockholm. Han kommer från Elektroskandia.
Sven Carlsson har utsetts till vd för Höganäs energi AB. Han kommer från Hässleholms miljö.
Maria Bard har utnämnts till teamleader i kombination med product manager hos Esbe AB, Reftele. Joi Elebo och Per-Johan Brodén har utnämnts till product managers.
Mari Nilsson har utsetts till vd och koncernchef för Infjärdens värme AB. Hon kommer från Adecco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.