Ventilation för små och stora hus

Ventilation för små och stora hus

Ventilationsaggregatet Enervent LTR-4 har en roterande värmeväxlare och har utvecklats för tilluftsmängder upp till 145 l/s. Den är avsedd för hus på cirka 100 till 200 kvadratmeter. Aggregatet kompletterar LTR-produktfamiljen och placerar sig mellan LTR-3 och LTR-6. I produktfamiljen finns nu aggregat för hus i alla storlekar från 30 till 300 kvadratmeter.

Samtliga LTR-ventilationsaggregat uppfyller Ekodesign 2016-kraven. I den kalla klimatzonen hör de till energieffektivitetsklass A+ och i den genomsnittliga klimatzonen till energieffektivitetsklass A.

LTR-4 kan väljas med elbatteri, vattenbatteri, kylbatteri, eller kombination av dessa. Dessutom finns LTR-4 med en extern utomhusdel med kyl-/värmepump kopplad mot aggregatet.

ENERVENT_LTR-4_3_jpg

Publicerad 9 oktober 2015

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.