Ventilation för små och stora hus

Ventilation för små och stora hus

Ventilationsaggregatet Enervent LTR-4 har en roterande värmeväxlare och har utvecklats för tilluftsmängder upp till 145 l/s. Den är avsedd för hus på cirka 100 till 200 kvadratmeter. Aggregatet kompletterar LTR-produktfamiljen och placerar sig mellan LTR-3 och LTR-6. I produktfamiljen finns nu aggregat för hus i alla storlekar från 30 till 300 kvadratmeter.

Samtliga LTR-ventilationsaggregat uppfyller Ekodesign 2016-kraven. I den kalla klimatzonen hör de till energieffektivitetsklass A+ och i den genomsnittliga klimatzonen till energieffektivitetsklass A.

LTR-4 kan väljas med elbatteri, vattenbatteri, kylbatteri, eller kombination av dessa. Dessutom finns LTR-4 med en extern utomhusdel med kyl-/värmepump kopplad mot aggregatet.

ENERVENT_LTR-4_3_jpg

Publicerad 9 oktober 2015

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.