installationer | 14 maj 2014

Tyréns startar affärsområde för installationer

Tyréns har startat ett affärsområde för installationer i södra Sverige och Danmark.

I samband med förvärvet av det danska konsultföretaget Hansen, Carlsen & Frølund A/S (HaCaFrø) kan Tyréns erbjuda installationskompetens även på Öresundsmarknaden. Nu tar företaget nästa steg och satsar på ett helt nytt affärsområde inom installationer i region Syd. Genom att kombinera resurser i Danmark med nya i Sydsverige kan Tyréns erbjuda konkurrenskraftiga helhetslösningar till sina kunder. Ambitionen är att inom två års tid ha 40-60 medarbetare inom installationsområdet på den svenska sidan av Öresund.

För att leda denna satsning har Jan Holsøe rekryterats som affärschef. Han kommer från en roll som chef för VVS och Ventilation på Balslev A/S.

Det nya affärsområdet kan redan idag erbjuda rådgivning och projektering inom bland annat följande områden Värme, kyla, sprinkler, vatten, gas inklusive medicinska gaser och tryckluft ventilation, dinomhusklimat, energi och CFD, styr och regler och märkning.

Källa: Tyréns

Publicerad 14 maj 2014

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.