installationer | 14 maj 2014

Tyréns startar affärsområde för installationer

Tyréns har startat ett affärsområde för installationer i södra Sverige och Danmark.

I samband med förvärvet av det danska konsultföretaget Hansen, Carlsen & Frølund A/S (HaCaFrø) kan Tyréns erbjuda installationskompetens även på Öresundsmarknaden. Nu tar företaget nästa steg och satsar på ett helt nytt affärsområde inom installationer i region Syd. Genom att kombinera resurser i Danmark med nya i Sydsverige kan Tyréns erbjuda konkurrenskraftiga helhetslösningar till sina kunder. Ambitionen är att inom två års tid ha 40-60 medarbetare inom installationsområdet på den svenska sidan av Öresund.

För att leda denna satsning har Jan Holsøe rekryterats som affärschef. Han kommer från en roll som chef för VVS och Ventilation på Balslev A/S.

Det nya affärsområdet kan redan idag erbjuda rådgivning och projektering inom bland annat följande områden Värme, kyla, sprinkler, vatten, gas inklusive medicinska gaser och tryckluft ventilation, dinomhusklimat, energi och CFD, styr och regler och märkning.

Källa: Tyréns

Publicerad 14 maj 2014

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.