PRODUKTNYTT | 23 jan 2020

Tvätta – men inte röra

Tvätta – men inte röra

ARMATUR. Mora MMIX Tronic black heter en ny beröringsfri armatur i en svart. Den är behandlad på utsidan med PVD som gör ytan tålig, hållbar och  lätt att göra ren. Med hjälp av en sensor som känne  av när användaren för händerna under kranen startar vattenflödet. Det stanna när händerna tas bort. Det är även lätt att spärra maxtemperaturen. Kranen levereras med ett batteri med lång livslängd, minst tre år vid normalt användande. Det innebär att det inte krävs någon elanslutning (dock finns det som en variant om så önskas). Precis som resten av Mora MMIX-serien är blandaren tillverkad i ett miljövänligt blyfritt material. 

fmm.mora.com

Publicerad 23 januari 2020

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.