Sweco fick miljonuppdrag i Malmö

Sweco har fått ett miljonuppdrag avseende installationsprojektering i Malmö.

 

Sweco har anlitats av Atrium Ljungberg inför utbygganden av stadsdelen Mobila mitt i Malmö. Tre nya byggnader ska uppföras och Sweco står för all projektering av el, tele och VVS. Uppdraget är värt 21 miljoner kronor.

‒  Atrium Ljungberg ställer höga krav på hållbara lösningar i form av låg energiförbrukning och miljöklassningar av sina byggnader. Det här är ett av Swecos större uppdrag i Skåneregionen och vi anställer just nu många nya medarbetare i regionen, säger Eva Nygren, vd Sweco Sverige

Malmö City genomgår en spännande utveckling där gammal arkitektur blandas med ny. Handel, kultur och bostäder ska tillsammans skapa en levande stadsdel. De tre nya byggnaderna ska uppföras i harmoni med äldre renoverade kulturhus. Totalt rör det sig om ett tillskott på 67 000 kvadratmeter.

I Swecos uppdrag ingår projektering av el, tele och transport, VVS (luftbehandling, värme, kyla och styr och övervakning), geoteknik samt en förstudie om geoenergi.

Källa: Sweco

Publicerad 30 mars 2011

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.