Installationsjobb | 3 mar 2015

Stort bostadsprojekt för Imtech i Gustavsberg

Ikano Bostad bygger nya bostadsrätter i de gamla porslinskvarteren i Gustavsberg på Värmdö utanför Stockholm. Imtech har fått uppdraget att svara för värme och sanitet i de nya lägenheterna i kvarteret Dreja som uppförs på Chamottevägen ett stenkast från hamnen. Här byggs tre hus med hundra lägenheter på 33-91 kvadratmeter fördelade på 1-4 rum och kök. Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

Ordersumman för Imtech är drygt 7 miljoner kronor. Entreprenadformen är totalentreprenad. Projekteringen är slutförd och monteringsarbetet inleds i mars. Byggtiden är beräknad till ett år. Beställare och slutkund är Ikano Bostad.

Den gamla fabriksmiljön i Gustavsberg håller på att omdanas till ett modernt bostadsområde där även gamla historiska byggnader utnyttjas. Under 2000-talets första år byggdes delar av fabriksområdet om till kontor och bostäder och nu fortsätter utvecklingen av området med nya bostadsprojekt.

Källa: Imtech

Publicerad 3 mars 2015

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.