Solar Sverige blir samarbetspartner för Stiebel Eltron

Tyska Stiebel Eltron International i Holzminden har tecknat ett samarbetsavtal för den svenska marknaden med Solar Sverige AB i Göteborg.

 

Det nya partnerskapet breddar distributionen i Sverige för Stiebel Eltrons produkter, samtidigt som Solars produktportfölj inom värmepumpar utökas. Solar Sverige AB kommer att sälja och distribuera Stiebel Eltrons produkter inom förnyelsebar energi parallellt med redan existerande leverantörer.

Solar Sverige AB har en mycket solid kompetens inom värmepumpar och distributionen av värmepumpar i Sverige. Produkterna från Stiebel Eltron kan hittas på hemsidan för Solars hemsida www.solar.se. Stiebel Eltron kommer även att delta i Blue Energy som är Solars Koncept med fokus på energibesparande miljöer.

Heatech AB i Katrineholm svarar nu som tidigare för teknisk support och eftermarknad. För försäljning och marknadsföring av Stiebel-Eltrons produkter i Sverige ansvarar även framgent Stefan Persson, Stenergy, som National Account Manager för Stiebel Eltron i Sverige och Norge.

Källa:

Publicerad 9 april 2010

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.