BOCKMASKIN | 18 aug 2020

Snabb bockmaskin

Snabb bockmaskin

Akku-Curvo 22V är en batteridriven bockmaskin och ingår i Rems serie 22V-maskiner. Maskinen klarar bockning upp till Ø 28 millimeter pressrör i koppar/rostfritt/ elförzinkat. Den sägs vara lätt och kompakt med en vikt på 8,5 kg samt snabb – en 90-graders bockning i Ø 22 millimeter tar endast sex sekunder. Den batteridrivna rörbockaren kan användas direkt utan inställningsarbeten. Den optimala avstämningen mellan bocksegment och glidstycken i slagfast glasfiberförstärkt polyamid med hög glidförmåga möjliggör veckfri bockning upp till 180 grader.

www.rems.de

Publicerad 18 augusti 2020

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.