Rejlers förvärvar miljökonsult i Falun

Rejlers har förvärvar företaget Grundvattenteknik AB, GVT.

Bolaget har tio medarbetare. Genom förvärvet etablerar Rejlers också ett nytt kontor i Falun. GVT har arbetat med olika former av miljötjänster i över 20 år.

– GVT har mycket kompetenta medarbetare som kommer att bidra på ett positivt sätt till vår växande verksamhet inom miljöområdet. Genom GVT får vi även en viktig lokal närvaro i Falun, säger Conny Udd, vd Rejlers Sverige.

– Rejlers har liksom vi en familjär atmosfär och ett gott rykte i branschen. Vi ser fram emot att stärka Rejlers affär inom miljöområdet. Vi kommer kunna erbjuda våra medarbetare nya utvecklingsmöjligheter och våra kunder får tillgång till ett bredare utbud av tjänster, säger Bo Ledin, vd GVT.

GVT bildades som ett familjeföretag 1990 och har expanderat sedan dess. Idag erbjuder företaget tjänster inom avloppsteknik, vattenförsörjning, avfallsteknik och förorenad mark. Uppdragen utförs åt framförallt kommuner och industriföretag.

Källa: Rejlers

Publicerad 19 november 2013

På nytt jobb

Dick Sellberg har anställts som säljare hos Roth Sverige AB, Malmö. Han kommer från STP Konsult.
Christel Ternström har anställts som innesäljare på Ekovent AB, Malmö. Hon kommer från Lindab.
Jenny Stenberg har utsetts till produktchef bygginfo hos Svensk byggtjänst, Stockholm. Hon kommer från Fastighetsmäklarförbundet.
 Kristin Olving har anställts som konsult för att jobba med miljöcertifieringar och taxo­nomi på Energi och miljö hos Bengt Dahlgren Göteborg AB. Hon kommer från annan bransch. Tobias Dahlquist har anställts som biträdande vvs-konsult. Han kommer från Yrgo. Jesper Knutsson har anställts som expert på cirkulära vattensystem och dagvattenhantering. Han kommer från Chalmers. Linnea-Louise Joo har anställts som biträdande konsult. Hon kommer från Chalmers. Pär Holm har anställts som elkonsult. Han kommer från Bravida. Christoffer Alm har anställts som konsult och gruppledare inom energieffektivisering. Han kommer från Chalmers industriteknik. Moa Normark har anställts som biträdande vvs-konsult. Hon kommer från Chalmers. Fredrik Risby har anställts som seniorkonsult som besiktningsman, uppdragsledare, byggledning och kontroll­ansvarig i Borås. Han kommer från Afry.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.