NVS installerar i ny Osloskola

NVS Prosjekt Oslo har fått uppdraget att installera värme, sanitet, kyla och sprinkler vid bygget av Risløkka Kompetenscenter i Oslo.

Beställare är AF Bygg Oslo och kontraktssumman uppgår till omkring 48 MNOK. Byggperioden sträcker sig från februari 2010 till september 2013.

Risløkka Kompetenscenter är Oslo kommuns storsatsning på yrkesutbildning. Utbildningen ska organiseras i nära samarbete med företag som man tecknar samarbetsavtal med. Det ska också vara möjligt att anpassa utbildningen för varje enskild elev, bland annat med flexibel kursstart och delar av utbildningen ska kunna genomföras utomlands om eleven önskar det.
 
Risløkka ska erbjuda utbildning inom bland annat bygg och anläggning, teknik och industriell produktion, el, design och hantverk. Totalt ska omkring 1 350 studenter få plats på centret med en bruttoareal på ca 40 000 kvm.
 
Källa: NVS

Publicerad 25 februari 2010

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.