PRODUKTNYTT | 23 jan 2020

Kylare för speciella krav

VÄRMEPUMPKYLARE. Ecoi-W Chiller är en serie värmepumpskylare för skräddarsydda lösningar, anpassad utifrån användarens önskemål. Den är särskilt lämpad för hotell, kontor och andra företagsbyggnader med specifika behov. Den nya Ecoi-W Chillerserien är framtagen med standardkomponenter som inkluderar exempelvis avfrostningsspolar, brusreducerande utrustning samt Bluefin-korrosionsskydd. Serien finns i storlekar, med värme- och kylkapacitet från 20 kW till 210 kW. Serien har ett genomsnittligt Seervärde på 3,85 och ett Scopvärde på 3,32. Serien är molnkompatibel – vilket gör den enkel att använda och underhålla.

eu.panasonic.com

Publicerad 23 januari 2020

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.