PRODUKTNYTT | 23 jan 2020

Kylare för speciella krav

VÄRMEPUMPKYLARE. Ecoi-W Chiller är en serie värmepumpskylare för skräddarsydda lösningar, anpassad utifrån användarens önskemål. Den är särskilt lämpad för hotell, kontor och andra företagsbyggnader med specifika behov. Den nya Ecoi-W Chillerserien är framtagen med standardkomponenter som inkluderar exempelvis avfrostningsspolar, brusreducerande utrustning samt Bluefin-korrosionsskydd. Serien finns i storlekar, med värme- och kylkapacitet från 20 kW till 210 kW. Serien har ett genomsnittligt Seervärde på 3,85 och ett Scopvärde på 3,32. Serien är molnkompatibel – vilket gör den enkel att använda och underhålla.

eu.panasonic.com

Publicerad 23 januari 2020

På nytt jobb

Dick Sellberg har anställts som säljare hos Roth Sverige AB, Malmö. Han kommer från STP Konsult.
Christel Ternström har anställts som innesäljare på Ekovent AB, Malmö. Hon kommer från Lindab.
Jenny Stenberg har utsetts till produktchef bygginfo hos Svensk byggtjänst, Stockholm. Hon kommer från Fastighetsmäklarförbundet.
 Kristin Olving har anställts som konsult för att jobba med miljöcertifieringar och taxo­nomi på Energi och miljö hos Bengt Dahlgren Göteborg AB. Hon kommer från annan bransch. Tobias Dahlquist har anställts som biträdande vvs-konsult. Han kommer från Yrgo. Jesper Knutsson har anställts som expert på cirkulära vattensystem och dagvattenhantering. Han kommer från Chalmers. Linnea-Louise Joo har anställts som biträdande konsult. Hon kommer från Chalmers. Pär Holm har anställts som elkonsult. Han kommer från Bravida. Christoffer Alm har anställts som konsult och gruppledare inom energieffektivisering. Han kommer från Chalmers industriteknik. Moa Normark har anställts som biträdande vvs-konsult. Hon kommer från Chalmers. Fredrik Risby har anställts som seniorkonsult som besiktningsman, uppdragsledare, byggledning och kontroll­ansvarig i Borås. Han kommer från Afry.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.