Fyrkantens Ventilation köpte GKV Vent-Service

Fyrkantens Ventilation har köpt GKV–Vent-service.

Fyrkantens Ventilation köper samtliga aktierna i GKV Vent-Service AB i Kvänum. Därigenom kan företagen bättre möta våra kunders behov samtidigt som resurser och kapacitet nyttjas för att bli en starkare aktör inom ventilationsbranschen.Företagen verkar idag övervägande hos skilda kunder vilket medför att samarbete mellan bolagen ger positiva fördelar.Företagen kommer att drivas som separata bolag med möjlighet att samarbeta och nyttja kalkylfunktioner, projektering, inköp och administrativa funktioner. Fyrkantens Ventilation, ett familjeföretag med 30 år i branschen, är beläget strax utanför Lidköping med filial i Trollhättan. Ett 55-tal är sysselsatta med ventilations-installationer i främst gamla Skaraborg, Trestad samt Boråsregionen.

GKV Vent-service startades 1991 och är beläget i Kvänum med verksamhet främst i västra Sverige. Företaget har ett 20-tal sysselsatta inom ventilationsbranschen.

Källa: Fyrkantens Ventilation

Publicerad 13 december 2010

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.