FLÄKT | 18 aug 2020

Fläkten som vet hur du vill ha det

Fläkten som vet hur du vill ha det

Waves är en behovsstyrd frånluftsfläkt som kontinuerligt mäter koldioxidhalt, fukt, lukt (VOC) och temperatur. Waves anpassar ventilationen helt automatiskt efter dina behov och aktiviteter i hemmet. Genom inbyggda sensorer övervakar Waves din luftkvalitet och ökar ventilationen när det behövs. När luftkvaliteten är bra går fläkten ned och ventilerar på miniminivå för att spara energi och uppvärmning. Den känner med andra ord av hur mycket ventilation som behövs hemma hos dig och sköter allt helt automatiskt. Waves passar nybyggnationer av mindre villor, fritidshus och Attefallshus, men är särskilt bra för att förbättra ventilationen i befintliga hus. Med en tillhörande app kan man följa luftkvaliteten och se hur din Waves ventilerar. Det finns också möjlighet att styra ventilationen manuellt och anpassa hur och när den ska ventilera. Det går utmärkt att installera flera Waves i samma hem och övervaka dem i appen.

www.healthyhomes.se

Publicerad 18 augusti 2020

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.