FLÄKT | 18 aug 2020

Fläkten som vet hur du vill ha det

Fläkten som vet hur du vill ha det

Waves är en behovsstyrd frånluftsfläkt som kontinuerligt mäter koldioxidhalt, fukt, lukt (VOC) och temperatur. Waves anpassar ventilationen helt automatiskt efter dina behov och aktiviteter i hemmet. Genom inbyggda sensorer övervakar Waves din luftkvalitet och ökar ventilationen när det behövs. När luftkvaliteten är bra går fläkten ned och ventilerar på miniminivå för att spara energi och uppvärmning. Den känner med andra ord av hur mycket ventilation som behövs hemma hos dig och sköter allt helt automatiskt. Waves passar nybyggnationer av mindre villor, fritidshus och Attefallshus, men är särskilt bra för att förbättra ventilationen i befintliga hus. Med en tillhörande app kan man följa luftkvaliteten och se hur din Waves ventilerar. Det finns också möjlighet att styra ventilationen manuellt och anpassa hur och när den ska ventilera. Det går utmärkt att installera flera Waves i samma hem och övervaka dem i appen.

www.healthyhomes.se

Publicerad 18 augusti 2020

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.