Fjärrstyrda spolknappar i två modeller

Fjärrstyrda spolknappar i två modeller

Badrum_Geberit_Omega10WEBB

Spolknappen sitter oftast på wc:n eller i dess direkta närhet. Men det är inte alltid det optimala. Ibland behöver spolknappen vara mer lättillgänglig, och ibland blir det helt enkelt snyggare att placera den på lite avstånd från wc:n. Nu lanserar Geberit två olika spolknappar som kan placeras upp till 1,7 meter från wc-cisternen. Både design och teknik är nya jämfört med tidigare modeller. Knappen är 65 millimeter bred. Spolknappen Omega01 remote finns i tre färger, och Omega10 remote i sex olika varianter. Knapparna finns med dubbelspolning och kan monteras på trä-, gips eller tegelväggar.

Publicerad 13 mars 2015

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.