Energiförbättring köpte Servicepoolen

 

Energiförbättring Väst AB (EFVAB) och Servicepoolen går ihop genom att EFVAB övertar verksamheten i Servicepoolen i Mölnlycke AB.

 

Fredrik Winberg med tre montörer samt företagsnamnet, inkluderat hemsida och kundregister, blir en del av Energiförbättring Väst AB.

Det är en fördel för Energiförbättring att kompetent personal kan anställas från ett företag som redan verkat på marknaden. Inom Servicepoolen finns också kunskap, som kompletterar EFVAB:s, inom områden som ventilation, kyla och service. Det är även en fördel för Servicepoolen att personalstyrkan kan fortsätta som anställda i ett väletablerat företag som erbjuder en trygg ekonomi och en bra arbetsmiljö.

Servicepoolen i Mölnlycke AB fortsätter sin verksamhet som tidigare men som ett dotterbolag till Energiförbättring Väst AB.

Energiförbättring Väst och Syd AB samt Servicepoolen AB kommer i år att omsätta ca 45 miljoner kronor och 2009, när alla rutiner fungerar, beräknas omsättningen nå 50 miljoner kronor. Vårt resultatmål är att ligga över fem procent.

Källa: Energiförbättring Väst AB

Publicerad 15 september 2008

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.