BEFUKTARE | 16 sep 2020

En frisk fläkt i fuktiga utrymmen

En frisk fläkt i fuktiga utrymmen

Condair RM resistiva ångluftsbefuktare finns i modeller med effekten 2–8 kg/t. Det är en bra lösning för användningsområden som behöver ångluftsbefuktning med låg kapacitet samt byggmått men med den effektiva prestandan hos resistiv värmarteknologi.

Bland fördelarna med resistiv uppvärmning finns en ångcylinder som kan rengöras istället för att bytas ut, möjligheten att använda kran- eller RO-vatten och mer noggrann kontroll av luftfuktigheten än en elektrolytisk ångluftsbefuktare.

Condair RM kan ge ångluftsbefuktning via ett ångrör med en noggrannhet av ±5 procent RH med kranvatten eller ±2 procent RH med RO-vatten. Tömningscykler programmeras i enlighet med vattenkvaliteten. När vatten med högt mineralinnehåll används kan tömningscyklerna vara mer frekventa, och när vatten med lågt mineralinnehåll används kan tiden utökas.

condair.se

Publicerad 16 september 2020

På nytt jobb

Anna Cornander har utsetts till produktchef för hållbar fjärrvärme hos Eon, Malmö. Hon kommer från Rise.
Ann Wingård har utsetts till försäljningschef på Indoor Energy, Solna. Hon kommer från Coromatic.
Christopher Peralta har anställts som energicontroller hos Enstar AB, Stockholm. Han kommer från annan bransch. Abiel Tesfamhret har anställts som energikontroller. Han kommer från Knivsta kommunfastigheter och bostäder.
Daniel Serell har utnämnts till vd för Sandbäckens rör i Kalmar AB där han tidigare var projektledare.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.