FILTER | 24 feb 2021

Dubbel filterbox sparar tid

Dubbel filterbox sparar tid

Dubbel Filterbox Unik är en designskyddad produkt som möjliggör enkla och kostnadseffektiva filterbyten för lägenhetsaggregat.

På grund av den låga bygghöjden och att både tilluftsfilter och frånluftsfilter sitter i samma box är det möjligt att från korridor/trapphus komma åt filtren via en brandlucka.

Den dubbla filterboxen används med fördel i flerbostadshus där fastighetsägaren ansvarar för filterbyte. Detta kapar tider då annonsering inte är nödvändig och risken att boenden inte är hemma vid filterservice elimineras.

Den dubbla filterboxen monteras under tak ovan hål i vägg mellan korridor/trapphus och lägenheten. Montage i både betong- och gipsvägg är möjlig. Efter montage ska hela boxen isoleras med lämplig ventilationsisolering.

rec-indovent.se

Publicerad 24 februari 2021

På nytt jobb

Jimmy Wikström har anställts som energiingenjör på Akademiska hus i Uppsala. Han kommer från Sweco.
Anders Appelgren har anställts som projektledare på Strategisk förvaltning hos HSB Stockholm. Han kommer från Nordisk VVS.
Mikael Jungersten har anställts som säljare hos Infometrics. Han kommer från Afry.
Björn Hultberg har utsetts till tillförordnad avdelningschef hos Indoor Energy i Uppsala. Han kommer från Teknisk fastighetsservice.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.