FILTER | 24 feb 2021

Dubbel filterbox sparar tid

Dubbel filterbox sparar tid

Dubbel Filterbox Unik är en designskyddad produkt som möjliggör enkla och kostnadseffektiva filterbyten för lägenhetsaggregat.

På grund av den låga bygghöjden och att både tilluftsfilter och frånluftsfilter sitter i samma box är det möjligt att från korridor/trapphus komma åt filtren via en brandlucka.

Den dubbla filterboxen används med fördel i flerbostadshus där fastighetsägaren ansvarar för filterbyte. Detta kapar tider då annonsering inte är nödvändig och risken att boenden inte är hemma vid filterservice elimineras.

Den dubbla filterboxen monteras under tak ovan hål i vägg mellan korridor/trapphus och lägenheten. Montage i både betong- och gipsvägg är möjlig. Efter montage ska hela boxen isoleras med lämplig ventilationsisolering.

rec-indovent.se

Publicerad 24 februari 2021

På nytt jobb

Dick Sellberg har anställts som säljare hos Roth Sverige AB, Malmö. Han kommer från STP Konsult.
Christel Ternström har anställts som innesäljare på Ekovent AB, Malmö. Hon kommer från Lindab.
Jenny Stenberg har utsetts till produktchef bygginfo hos Svensk byggtjänst, Stockholm. Hon kommer från Fastighetsmäklarförbundet.
 Kristin Olving har anställts som konsult för att jobba med miljöcertifieringar och taxo­nomi på Energi och miljö hos Bengt Dahlgren Göteborg AB. Hon kommer från annan bransch. Tobias Dahlquist har anställts som biträdande vvs-konsult. Han kommer från Yrgo. Jesper Knutsson har anställts som expert på cirkulära vattensystem och dagvattenhantering. Han kommer från Chalmers. Linnea-Louise Joo har anställts som biträdande konsult. Hon kommer från Chalmers. Pär Holm har anställts som elkonsult. Han kommer från Bravida. Christoffer Alm har anställts som konsult och gruppledare inom energieffektivisering. Han kommer från Chalmers industriteknik. Moa Normark har anställts som biträdande vvs-konsult. Hon kommer från Chalmers. Fredrik Risby har anställts som seniorkonsult som besiktningsman, uppdragsledare, byggledning och kontroll­ansvarig i Borås. Han kommer från Afry.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.