Dahl Sverige AB distribuerar RC och CIAT

Dahl Sverige AB har ingått ett distributionsavtal med det italienska företaget RC Group och det franska företaget CIAT för distribution i Sverige av kylprodukter.
 

Tidigare har distributionen sköts av TESAB AB som nu fokuserar på entreprenadverksamheten och renodlar för att skapa förutsättningar till fortsatt expansion.

Dahl Sverige AB tar över den personal som arbetat med RC och CIAT produkter hos TESAB AB.

CIAT och RC är sen många år väl etablerade på den svenska marknaden och i och med samarbetet kan Dahl Sverige AB nu erbjuda unika och kompletta systemlösningar inom produktområdet kyla.
– CIAT och RC är sen många år väl etablerade på den svenska marknaden och genom samarbetet, som vi är glada och stolta över, kan vi nu erbjuda en mycket konkurrenskraftig produktportfölj, säger Ola Andersson, AO chef Kyla, Dahl Sverige AB.

– Samarbetet innebär att vi nu kan erbjuda kompletta systemlösningar och produkter inom produktområdet kyla” avslutar Ola Andersson.

Källa: Dahl Sverige
 

Publicerad 25 februari 2009

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.