Dahl etablerar sig på Gotland

Den 24 april öppnar Dahl Sverige AB sin 60:e yrkesbutik/Dahlcenter i Sverige, och för första gången på Gotland. Butiken kommer att ligga i Visby. 

Tomas Johansson, VD för Dahl Sverige AB, säger;

 – Vi anser att den lokala tillgängligheten är väldigt viktig för våra kunder och för vår verksamhet och det är med stor tillförsikt som vi nu etablerar oss i Visby.

Dahlcentret i Visby kommer att ha ett komplett VVS sortiment inklusive fastighetsförnödenheter samt även ett brett Mark & VA sortiment och totalt kommer Dahl Sverige AB att lagerhålla ca 6 000 artiklar på Dahlcentret i Visby.

Dahlcentret kommer att ha en 1 300 m2 stor butiksyta och dessutom en lageryta utomhus på 2 000 m2.Karl-Anders Bengtsson, Försäljningschef sydöstra Sverige för Dahl Sverige AB, säger:

– En av våra styrkor som leverantör är att vi har egna distributionsbilar även på Gotland vilket kommer att ge våra kunder en väldigt hög leveranskvalitet.

Källa: Dahl

Publicerad 10 mars 2008

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.