CarpingsGruppen satsar i Stockholmsregionen

AB Hugo Carping har förvärvat VS Produkter AB den 1 mars 2008.
VS Produkter AB är ett företag som sedan 20 år tillbaka servat VA- och VVS-kunder i Stockholmsregionen och Mälarområdet. Med hög servicegrad på kvalitetssyn har detta bolag byggt upp ett stort förtroende bland kunderna i området.

 
CarpingsGruppen, med sina 60 år i branschen, menar att förvärvet av VS Produkter AB med sin lokala förankring i Stockholmsregionen, är en stark och värdefull plattform att bygga vidare på.
 

– Även om vi sedan tidigare, med regionsäljare, är väl representerade i Stockholm och Mälardalen är detta ett viktigt steg för oss i vårt arbete att effektivisera och vitalisera vår organisation. Vi får genom förvärvet av VS Produkter AB en större möjlighet att bli mer flexibla och snabba i samarbetet med kunderna i den här regionen, säger VD Per-Gustav Carping.
 
AB Hugo Carping är en oberoende grossist i VVS-branschen med huvudkontor och lager i Malmöområdet. Sortimentet består av snabbrörliga produkter inom upphängnings-, kopplings- och armaturprogrammet. Med sin starka och stabila ställning på marknaden förser man installationsföretag över hela landet med välkända kvalitetsprodukter.

Källa: Carpings

Publicerad 4 mars 2008

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.