Bravida Prenad installerar i kyllager

Bravida Prenad installerar i kyllager i Bjuv.

Installationerna av el och vs kommer att präglas av den senaste tekniken för att minimera energiåtgång. Bland annat kommer LED-belysning användas i hela byggnaden. Peab är uppdragsgivare och det sammanlagda ordervärdet är 50 miljoner kronor.

Det nya lagret blir 100 meter långt och 38 meter högt och ska rymma 35 000 ton mat såsom råvaror, lokalt odlade grönsaker och färdiglagad mat.

I Bravida Prenads uppdrag ingår också kraftinstallationer, säkerhets- och brandlarmsinstallationer, data- och teleinstallationer. I åtagandet ingår också projektering och samordning av alla installationer.

Projektet har just dragit igång och allt ska stå klart i januari 2015. Ett 20-tal medarbetare i Bravida Prenad kommer att vara sysselsatta i projektet.

Källa: Bravida Prenad

Publicerad 21 januari 2014

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.