Bravida köpte i Norge

Bravida har förvärvat VS-installatören A Halvorsen & Sönn AS (AHS) i Oslo och stärker därmed sin position som ledande helhetsleverantör av installations- och servicetjänster i Norge. 

AHS är ett välrenommerat bolag med verksamhet inom VS-området i Osloregionen. Bolaget omsatte 2010 motsvarande cirka 70 MSEK och har knappt 50 anställda.

– Förvärvet av AHS är ett led i vår inriktning på ökad tillväxt och innebär att Bravida stärker sin position som helhetsleverantör på den skandinaviska marknaden och särskilt i den viktiga Osloregionen, säger Torbjörn Torell, vd och koncernchef för Bravida.

Bravida är den största installatören på den norska marknaden, störst inom el och bland de största inom vs och ventilation. Förvärvet stärker Bravidas kapacitet på VS-området ytterligare.

Källa: Bravida

Publicerad 24 januari 2011

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.