Bravida köpte C2M Sprinkler

Bravida stärker sin position inom sprinkler genom köpet av C2M Sprinkler.


Bravida har förvärvat aktiemajoriteten i C2M Sprinkler AB och blir därmed en av de ledande sprinklerinstallatörerna i Sverige.

Genom förvärvet samordnas Bravidas befintliga sprinklerverksamhet med C2M:s. Den sammanslagna verksamheten kommer att ha ett 90-tal anställda och omsätta cirka 110 MSEK.

C2M Sprinkler har sedan 2005 bedrivit projektering, installation och serviceav sprinkler i Stockholm, Göteborg och Helsingborg.

Tillträde sker den 1 juli 2011.

Källa: Bravida
 

Publicerad 17 juni 2011

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.