serviceavtal | 5 mar 2015

Bravida i serviceavtal med Akademiska Hus

Akademiska Hus har valt Bravida efter höga krav på hållbarhet, kvalitet, kapacitet och effektivitet. Parterna har efter en nationell upphandling avtalat service inom el, vs och ventilation för flera av Akademiska Hus universitets- och högskolefastigheter runtom i Sverige.

– Genom att kombinera god lokal närvaro på många av våra verksamhetsorter med rikstäckande kapacitet och styrka när det gäller exempelvis energieffektivisering, uppföljning, utvecklingsdialog och materialinköp, svarar Bravida väl upp mot Akademiska Hus krav på hållbarhet, kvalitet, kapacitet och effektivitet i leverantörsledet. Med utgångspunkt i de nya ramavtalen ser vi fram mot att utveckla vårt samarbete med Bravida ytterligare under 2015, säger Ulf Däversjö, inköpschef på Akademiska Hus.

Avtalet gäller i totalt tio städer där Akademiska Hus är verksamma.

Avtalet sträcker sig till och med 2016 där Bravida avtalat lokalt med respektive universitet och högskola gällande el, vs, ventilation och kyla.

 

Källa: Bravida

Publicerad 5 mars 2015

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.