Årets unga ledare hos Bengt Dahlgren

Erik Almgren, 32 år och chef för verksamheten i södra Sverige på Bengt Dahlgren Brand & Risk AB, har utsetts till årets unga ledare av Centrum för Management inom Byggsektorn (CMB) på Chalmers.

 

Utmärkelsen för framgångsrika ledare inom bygg- och fastighetssektorn delades ut under CMB:s årliga ledarskapsdag den 22 april.

CMB:s utmärkelse för framgångsrika ledare, Guldhuset, delas ut i samarbete med bland annat Byggherrarna, Fastighetsägarna, Svensk Teknik och Design och Sveriges Byggindustrier. Priset syftar till att stimulera utvecklingen av ledare genom att uppmärksamma och synliggöra goda föredömen.
Juryns motivering:
”Erik Almgren är en mycket ambitiös och entusiastisk ledare som med framgång kombinerar hög teknisk kompetens med ett affärsmässigt tänkande. Med ett brinnande engagemang lyssnar, uppmuntrar och stöder han sina medarbetare att söka nya idéer och innovativa lösningar. Eriks sällsynt goda förmåga att förstå och se kundernas behov har i hög grad bidragit till att sätta Bengt Dahlgren Brand & Risk på kartan”.
Erik Almgren är sedan 2006 teknikutvecklingsansvarig för brand- och riskverksamheten inom Bengt Dahlgren. 2007 bildades ett nytt dotterbolag inom koncernen, Bengt Dahlgren Brand & Risk AB, där Erik blev ansvarig för verksamheten i södra Sverige.

Källa: Bengt Dahlgren Brand & Risk AB

Publicerad 30 april 2010

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.