VILL DU JOBBA HOS OSS?

VILL DU JOBBA HOS OSS?

Vi på vvs-branschens ledande tekniktidning Energi & Miljö söker nu en webbredaktör. Åtminstone tror jag att det är den bästa benämningen på den person vi är ute efter… Eller kanske digital kreatör?

Du ska hur som helst vara frilansjournalist med utbildning, kunskap och erfarenhet om hur vi på bästa sätt kan ge våra läsare bra digitala nyheter. 

Vi jobbar i WordPress med vår nya hemsida – och vi vill synas mycket socialt, framför allt på LinkedIn och Facebook och kanske på någon ytterligare plattform. Kanske kan vi utveckla tankarna på podd eller film? 

I dagsläget gör vi ett tryckt magasin i tolv nummer per år, vilket vi gjort i 93 år. Det är magasinets nyheter som är grunden för vårt digitala arbete. 

Jag tror att det här är ett jobb som bäst sköts av en frilansjournalist någonstans i Sverige. Sannolikt går det åt några timmar i veckan för att få till bra nyheter från branschen. 

Jag ser fram emot att du hör av dig via mejl med en intresseanmälan!

Peter Olofsson, chefredaktör för Energi & Miljö
peter.olofsson@energi-miljo.se  

Energi & Miljö är den ledande tekniktidningen inom vvs, energi och inomhusmiljö. Tidningen ges ut av Energi- och Miljötekniska Föreningen (EMTF) och läses av tekniker och beslutsfattare inom installationsbranschen. www.energi-miljo.se 

Publicerad 20 oktober 2021

På nytt jobb

Anna Cornander har utsetts till produktchef för hållbar fjärrvärme hos Eon, Malmö. Hon kommer från Rise.
Ann Wingård har utsetts till försäljningschef på Indoor Energy, Solna. Hon kommer från Coromatic.
Christopher Peralta har anställts som energicontroller hos Enstar AB, Stockholm. Han kommer från annan bransch. Abiel Tesfamhret har anställts som energikontroller. Han kommer från Knivsta kommunfastigheter och bostäder.
Daniel Serell har utnämnts till vd för Sandbäckens rör i Kalmar AB där han tidigare var projektledare.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.