AVTAL | 24 mar

Victoriahem tecknar storavtal med Comfort

Comfort och Victoriahem kommit överens om ett avtal gällande VS-installationer i hela Victoriahems bestånd av 39 000 lägenheter på 34 orter i Sverige. Comfort kommer att leverera service, projektrelaterade och jourarbeten från Stockholm och söderut.

Victoriahem tecknar storavtal med Comfort
Victoriahem är en av Sveriges största fastighetsägare. Bilden visar en del av beståndet vid nya Lövgärdets torg. Bild: Victorianhem

Victoriahem är en av Sverige största fastighetsägare som utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtregioner. Victoriahem tar hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder.

Nu har fastighetsägaren ingått ett stort avtal med Comfort, som tack vare detta stärker sin inriktning mot att bli en av de största installationskedjorna i Sverige inom vs, el och ventilation. Comfort har en stark lokal förankring med 135 etableringar i landet och 60 butiker.

– Det här är ett riktigt fint avtal för Comfort som nu öppnar upp för olika typer av löpande arbeten på mängder med orter i södra Sverige. Värdet är svårt att uppskatta men rör sig i storleksordningen av 45 miljoner kronor, säger Mattias Lindgren, Riksaffärer Comfort.

Källa: Comfort

Publicerad 24 mars 2023

På nytt jobb

Jakob de Ron har anställts som energikonsult på FVB Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Property Partner.
Sebastian Franzke har anställts som teknisk säljare på projektservice hos Jeven AB, Gävle. Han kommer från Gävle kommun.
Rhode Östling har utsetts till gruppledare för vvs i Skåne hos Norconsult AB, Malmö. Hon kommer från WSP.
Christian Sjöström har anställts som drift-/servicetekniker hos Swegon Sverige i Malmö. Han kommer från Coor.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.