VÄRMEPUMP | 25 feb 2022

Värmepump som visar musklerna

Värmepump som visar musklerna

Nibe S2125-8 och 12 är den mest kraftfulla luft/vattenvärmepumpen från Nibe hittills.

Med hög framledningstemperatur, låg ljudnivå och alla de smarta funktioner som den nya uppkopplade plattformen innebär ger den komfort och energieffektivitet året om.

Den nya pumpen har ett arbetsområde på upp till 75 °C (vid en utomhustemperatur ned till -25 °C levereras fortfarande upp till 65 °C). Nibe S2125 har Scop 5,0 (vid medelklimat 35 °C) och Scop >4,1 (vid kallt klimat 35 °C) enligt europeisk norm, EN 14825:2018.

nibe.se

Publicerad 25 februari 2022

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.