TEKNIKTÄVLING | 2 nov 2017

Teknikutvecklingstävling i Jönköping

Jönköping Energi, Vätterhem och Tosito har initierat en utvecklingstävling där deltagarna ska ta fram tekniker och idéer som kan tillämpas i det bostadsprojektet Strandängen som nu byggs i Jönköping.

Cirka 40 idékoncept kommer att få möjlighet att genomföra en presentation, en så kallad pitch i Jönköping den 15–16 november.

De vinnande idékoncepten får dela på en budget om 200 000 kronor och tillgång till expertkompetens inom innovationsledning och affärsutveckling för att förfina och utveckla respektive idé. Idéerna kommer att bli en del av den fortsatta byggnationen av den nya stadsdelen på Strandängen.

Mer information om tävlingen på http://www.pitch-bar.com/strandangen.html, det går också att skicka in sin idé via e-post strandangen@pitch-bar.com senast 6 november.

 

 

Källa: Vätterhem

Publicerad 2 november 2017

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.