Systemair fick flygplatsorder i Delhi

Ventilationsföretaget Systemair har tagit hem en stor order till Terminal 3 som är under uppförande på Delhi Indira Gandhi Internationella flygplats. Ordern gäller olika typer av fläktar, bl a brandgasfläktar, till ett värde av ca 5,5 Mkr.

 

Fläktarna levereras från Systemairs fabriker i Sverige, Tyskland, Slovenien och Singapore. En del av produkterna monteras i Systemair Indias nya anläggning i Alwar, som invigdes i februari i år.

– Det här är ett genombrott för oss på den indiska marknaden, säger Svein Nilsen, försäljnings- och marknadsdirektör i Systemair.

– Vårt breda produktsortiment är en bidragande orsak till att vi har fått projektet. Ordervärdet kommer förmodligen att stiga något, eftersom vi har fått förfråg­ningar på ytterligare fläktar.

I och med uppförandet av terminal 3, blir Delhis flygplats en av Asiens största. Terminalen får bland annat 75 gatebryggor och 160 incheckningsdiskar. Invigningen beräknas ske i mars 2010.

Källa: Systemair

Publicerad 4 mars 2009

På nytt jobb

Anna Cornander har utsetts till produktchef för hållbar fjärrvärme hos Eon, Malmö. Hon kommer från Rise.
Ann Wingård har utsetts till försäljningschef på Indoor Energy, Solna. Hon kommer från Coromatic.
Christopher Peralta har anställts som energicontroller hos Enstar AB, Stockholm. Han kommer från annan bransch. Abiel Tesfamhret har anställts som energikontroller. Han kommer från Knivsta kommunfastigheter och bostäder.
Daniel Serell har utnämnts till vd för Sandbäckens rör i Kalmar AB där han tidigare var projektledare.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.