Sweco förvärvar skånsk VVS-konsult

Swecos installationsverksamhet växer genom förvärvet av det Malmöbaserade konsultföretaget B & B VVS-Konsult AB.
B & B VVS-Konsult AB bildades 1989 och bedriver konsultverksamhet inom värme, ventilation, sanitet, kyla, styr och regler. Företaget har sju anställda. B & B VVS-Konsult AB är verksamt i södra Sverige med tyngdpunkt i Skåne och utför uppdrag till både den privata och offentliga sektorn.

– Sweco har positiv erfarenhet av att ha arbetat tillsammans med B & B i många uppdrag och medarbetarna på respektive bolag känner varandra sedan tidigare. Detta kommer naturligtvis att underlätta integrationen av bolagen, säger Bo-Arne Almström, regionchef för Swecos installatörer i södra Sverige.

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration. Sweco har cirka 400 installationskonsulter i Sverige.

Källa: Sweco

Publicerad 9 september 2008

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.