VVS | 13 maj

Siktet inställt på att ta ledningen inom vvs

I november förra året slogs Georg Fischer och Uponor VVS ihop och är nu en ny division inom GF. Första stora satsningen är att bli branschledande inom VVS i Stockholmsregionen.

Siktet inställt på att ta ledningen inom vvs
Georg Fischer och Uponor vvs har slagit sig ihop och satsar nu stort på att ta branschledningen i Stockholm. Foto: Uponor

Genom att kombinera respektive expertiser och erfarenheter kan företaget stärka sin position ytterligare och leverera efterfrågade helhetslösningar för framtidens byggnationer.

Den nya divisionen GF Building Flow Solutions kommer målmedvetet att fokusera på byggnadssektorn med en tydlig vision för framtiden. F

Med en kombinerad kompetens inom plasttillverkning och avancerad produktionsteknik är GF Building Flow Solutions redo för den utmaning som väntar.

– Att vi nu inleder vår satsning i Stockholm är en självklarhet. Med vår sammanslagning har vi styrkan att bli branschledande i regionen. Genom att driva hållbarhet och kundcentrerad innovation kan vi leverera de bästa helhetslösningarna för framtidens byggnationer, säger Robert Molund, vd på Uponor vvs.

Robert Molund tillägger:

– Vår satsning i Stockholm kräver givetvis att vi måste förstärka organisationen med ytterligare säljare, både för att bättre täcka distriktet samt ansvara och driva stora projekt. I dagsläget har vi ett omgående behov av 4 personer som är redo att utmana marknaden i Stockholm.

Källa: Uponor

Publicerad 13 maj 2024

På nytt jobb

Fredrik Aspe partner på Ebab, har axlat rollen som  vd för Ebab i Stockholm.
Pär Snickar har utsetts till nyckelkundsansvarig för Ouman AB, Göteborg. Han kommer från Regin.
Peter Nöjd har anställts som teknisk säljare på Voltair AB:s Stockholmskontor. Han kommer från Bevent Rasch.
Christian Björkman har utnämnts till försäljningschef för Hansgrohe AB. Han var tidigare projektledare på företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.