NÄSSJÖKÖP | 23 nov 2020

Sandbäckens förvärvar Rörbolaget i Nässjö AB

Sandbäckens stärker sin position i Nässjö genom förvärv av Rörbolaget i Nässjö AB. Sedan tidigare finns Sandbäckens etablerade på orten genom bolaget Sandbäckens Rör i Vetlanda AB
Rörbolaget i Nässjö AB startades 2005 och har en stark marknadsposition med en kundmix bestående av lokala fastighetsbolag, industriföretag, offentlig sektor och fastighetsägare som exempelvis bostadsrättsföreningar.

Bolagets verksamhet och affärserbjudande omfattar traditionella vvs-installationer, från badrum och fjärrvärmecentraler till industrimontage med licenssvetsning. 

–          Jag är mycket glad och stolt över att få hälsa Rörbolaget varmt välkomna till Sandbäckens. Tommy och Ulf tillsammans med sina duktiga medarbetare kommer att stärka vår marknadsposition ytterligare i Nässjö med omnejd, säger Torbjörn Carlsson, VD Sandbäckens Rör i Vetlanda tillika Regionchef Syd.

Övertagandet är beräknat till januari 2021.

–          Vi ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med Sandbäckens. Genom att gemensamt möta marknaden kommer vi att kunna erbjuda våra kunder en starkare installatör och partner med ökade resurser och ett bredare utbud, säger Tommy Ottosson och Ulf Karlsson, Delägare Rörbolaget i Nässjö AB.

Publicerad 23 november 2020

På nytt jobb

Anna Cornander har utsetts till produktchef för hållbar fjärrvärme hos Eon, Malmö. Hon kommer från Rise.
Ann Wingård har utsetts till försäljningschef på Indoor Energy, Solna. Hon kommer från Coromatic.
Christopher Peralta har anställts som energicontroller hos Enstar AB, Stockholm. Han kommer från annan bransch. Abiel Tesfamhret har anställts som energikontroller. Han kommer från Knivsta kommunfastigheter och bostäder.
Daniel Serell har utnämnts till vd för Sandbäckens rör i Kalmar AB där han tidigare var projektledare.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.