VÄRMEKAMERA | 24 okt 2019

Säker inspektion

Säker inspektion

Flir T860 är en ny värmekamera, den första med integrerad programvara, så kallad Inspection Route och passar för eƒektivare inspektioner av kritiska resurser, inklusive komponenter i transformatorstationer, distributionsledningar, tillverkningsutrustning och elektriska/mekaniska system. Kameran har en upplösning på 640×480 och har vision processing inklusive patenterad teknik för bildförbättring som ger tydligare bilder med bara hälften av bildbruset jämfört med tidigare modeller. När T860 kompletteras med tillvalet 6 ° teleobjektiv kan användaren inspektera strömförande mål på säkert avstånd. Värmekameran har mätverktyg och laserbaserat autofokus, som hjälper användarna att snabbt hitta problem och fatta avgörande beslut.

www.flir.com

Publicerad 24 oktober 2019

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.