Ny hand- och takdusch

Serien A-Pex får en kombinerad hand- och takdusch. Med endast 40 mm i diameter ser takduschen liten ut men har en bred stråle. Det nya A-Pex-duschsystemet sägs ha funktionsmässiga nyheter:

Strålen från takduschen går att kombinera med en motsvarande stråle från handduschen. Att både tak- och handdusch kan användas samtidigt är helt nytt. Andra kännetecken är att duschhuvudet i den fastmonterade duschen kan justeras, och att den flexibla handduschen har ett handtag av svart metall kombinerat med duschhuvud i krom. Båda duscharna har klockformade munstycken.

Publicerad 1 december 2015

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.