NVS köpte Elajo i Norge

NVS förvärvar Elajo Installasjon AS och fortsätter satsningen på tillväxt och utvecklingen som fullserviceleverantör.     NVS fortsätter expansionen i Norge och genomför via koncernens norska dotterbolag NVS AS ett andra företagsförvärv på kort tid. Tidigare i år förvärvades företaget Unireg AS, med spetskompetens inom bygg- och fastighetsautomation, som ett led i en tillväxtstrategi som innebär en kontinuerlig breddning av verksamheten. Ett prioriterat tillväxtmål är att erbjuda allt bredare servicelösningar och därför förvärvas nu även Elajo Installasjon AS av Elajo Invest AB. Med cirka 60 anställda räknas Elajo Installasjon AS som ett av Oslo-regionens större elinstallationsföretag. Förvärvet kräver ett godkännande av den norska konkurrensmyndigheten. Källa: NVS Installation

Publicerad 25 maj 2011

På nytt jobb

Dick Sellberg har anställts som säljare hos Roth Sverige AB, Malmö. Han kommer från STP Konsult.
Christel Ternström har anställts som innesäljare på Ekovent AB, Malmö. Hon kommer från Lindab.
Jenny Stenberg har utsetts till produktchef bygginfo hos Svensk byggtjänst, Stockholm. Hon kommer från Fastighetsmäklarförbundet.
 Kristin Olving har anställts som konsult för att jobba med miljöcertifieringar och taxo­nomi på Energi och miljö hos Bengt Dahlgren Göteborg AB. Hon kommer från annan bransch. Tobias Dahlquist har anställts som biträdande vvs-konsult. Han kommer från Yrgo. Jesper Knutsson har anställts som expert på cirkulära vattensystem och dagvattenhantering. Han kommer från Chalmers. Linnea-Louise Joo har anställts som biträdande konsult. Hon kommer från Chalmers. Pär Holm har anställts som elkonsult. Han kommer från Bravida. Christoffer Alm har anställts som konsult och gruppledare inom energieffektivisering. Han kommer från Chalmers industriteknik. Moa Normark har anställts som biträdande vvs-konsult. Hon kommer från Chalmers. Fredrik Risby har anställts som seniorkonsult som besiktningsman, uppdragsledare, byggledning och kontroll­ansvarig i Borås. Han kommer från Afry.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.