STYR OCH REGLER | 8 dec 2015

Nordomatic har tecknat avtal om fastighetsautomation för Vadstena Rättspsykiatriska klinik

Nordomatic har tecknat avtal med Region Östergötland om leverans av fastighetsautomation till Vadstena Rättspsykiatriska klinik till ett ordervärde av 11 miljoner kronor.

Objektet i sin helhet avser nyproduktion av lokaler för Rättspsykiatrisk regionklinikens verksamhet i Vadstena (RPR Vadstena).

De nya lokalerna kommer att ha en total BTA på ca 23 000 m2, varav ca 17 500 m2 är verksamhetsyta och resten är ytor för teknisk försörjning mm. Byggnaderna inrymmer rättspsykiatriska vårdavdelningar i klass 1, 2 och 3 samt stabslokaler, aktivitets- och friskvårdslokaler. Byggnationen kommer att utföras med etappvis inflyttning eftersom befintlig verksamhet bedrivs i gamla lokaler på samma område som den nya anläggningen byggs.

Vissa huskroppar kan påbörjas först sedan verksamheten flyttat in i de nya lokalerna och de gamla byggnaderna kan rivas.

 

Publicerad 8 december 2015

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.