STYR OCH REGLER | 8 dec 2015

Nordomatic har tecknat avtal om fastighetsautomation för Vadstena Rättspsykiatriska klinik

Nordomatic har tecknat avtal med Region Östergötland om leverans av fastighetsautomation till Vadstena Rättspsykiatriska klinik till ett ordervärde av 11 miljoner kronor.

Objektet i sin helhet avser nyproduktion av lokaler för Rättspsykiatrisk regionklinikens verksamhet i Vadstena (RPR Vadstena).

De nya lokalerna kommer att ha en total BTA på ca 23 000 m2, varav ca 17 500 m2 är verksamhetsyta och resten är ytor för teknisk försörjning mm. Byggnaderna inrymmer rättspsykiatriska vårdavdelningar i klass 1, 2 och 3 samt stabslokaler, aktivitets- och friskvårdslokaler. Byggnationen kommer att utföras med etappvis inflyttning eftersom befintlig verksamhet bedrivs i gamla lokaler på samma område som den nya anläggningen byggs.

Vissa huskroppar kan påbörjas först sedan verksamheten flyttat in i de nya lokalerna och de gamla byggnaderna kan rivas.

 

Publicerad 8 december 2015

På nytt jobb

Magnus Stockhaus har anställts som försäljningsingenjör på Danfoss Climate Solutions i Oskarshamn. Han kommer från Rawplug. Tomas Sandberg har anställts som försäljningsingenjör i Stockholm. Han kommer från annan bransch. Thomas Eriksson har anställts som säljare inom fjärrvärme/fjärrkyla och energioptimering i Stockholm. Han kommer från Grundfos. Alexandra Tilander har anställts som teknisk supportingenjör i Göteborg. Hon kommer från Frico. Ludvig Lundh har anställts som säljare i Stockholm. Han kommer från Elektroskandia.
Sven Carlsson har utsetts till vd för Höganäs energi AB. Han kommer från Hässleholms miljö.
Maria Bard har utnämnts till teamleader i kombination med product manager hos Esbe AB, Reftele. Joi Elebo och Per-Johan Brodén har utnämnts till product managers.
Mari Nilsson har utsetts till vd och koncernchef för Infjärdens värme AB. Hon kommer från Adecco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.