BLANDARE | 14 okt 2020

Minimal köksblandare

Minimal köksblandare

Talis M54 är en ny köksblandare, som med sin mattsvarta yta ger resonans av minimalism och industriell stil.

Med tre olika designvarianter och möjligheten att välja mellan tre olika ytor, är blandaren inte bara skapad för att passa in i en typ av kök, utan finner sin plats på ett elegant sätt i alla köksmiljöer.

Den har tre olika utformningar: den L-formade, U-formade eller modellen med hög böjd pip. Talis M54 finns även med diskmaskinavstängning. Utdragningsslangen levereras i svart för att matcha ramens yta. Det ergonomiska greppet sägs ge användaren full kontroll över inställningen av vattenvolym och temperatur.

Den klara strålen utan luftinblandning har en flödeshastighet av sju liter i minuten. Duschstrålen i utdragbar dusch levererar 3,5 l /min.

hansgrohe.dk

Publicerad 14 oktober 2020

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.