BLANDARE | 14 okt 2020

Minimal köksblandare

Minimal köksblandare

Talis M54 är en ny köksblandare, som med sin mattsvarta yta ger resonans av minimalism och industriell stil.

Med tre olika designvarianter och möjligheten att välja mellan tre olika ytor, är blandaren inte bara skapad för att passa in i en typ av kök, utan finner sin plats på ett elegant sätt i alla köksmiljöer.

Den har tre olika utformningar: den L-formade, U-formade eller modellen med hög böjd pip. Talis M54 finns även med diskmaskinavstängning. Utdragningsslangen levereras i svart för att matcha ramens yta. Det ergonomiska greppet sägs ge användaren full kontroll över inställningen av vattenvolym och temperatur.

Den klara strålen utan luftinblandning har en flödeshastighet av sju liter i minuten. Duschstrålen i utdragbar dusch levererar 3,5 l /min.

hansgrohe.dk

Publicerad 14 oktober 2020

På nytt jobb

Dick Sellberg har anställts som säljare hos Roth Sverige AB, Malmö. Han kommer från STP Konsult.
Christel Ternström har anställts som innesäljare på Ekovent AB, Malmö. Hon kommer från Lindab.
Jenny Stenberg har utsetts till produktchef bygginfo hos Svensk byggtjänst, Stockholm. Hon kommer från Fastighetsmäklarförbundet.
 Kristin Olving har anställts som konsult för att jobba med miljöcertifieringar och taxo­nomi på Energi och miljö hos Bengt Dahlgren Göteborg AB. Hon kommer från annan bransch. Tobias Dahlquist har anställts som biträdande vvs-konsult. Han kommer från Yrgo. Jesper Knutsson har anställts som expert på cirkulära vattensystem och dagvattenhantering. Han kommer från Chalmers. Linnea-Louise Joo har anställts som biträdande konsult. Hon kommer från Chalmers. Pär Holm har anställts som elkonsult. Han kommer från Bravida. Christoffer Alm har anställts som konsult och gruppledare inom energieffektivisering. Han kommer från Chalmers industriteknik. Moa Normark har anställts som biträdande vvs-konsult. Hon kommer från Chalmers. Fredrik Risby har anställts som seniorkonsult som besiktningsman, uppdragsledare, byggledning och kontroll­ansvarig i Borås. Han kommer från Afry.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.