LUFTRENARE | 13 nov 2021

Luftrenare med lågt ljud

Luftrenare med lågt ljud

Air Sanitizer har utvecklats speciellt för rum där tillräcklig ventilation inte är möjlig eller där en extra dos säkerhet vad gäller luftkvalitet ska erbjudas.

Den suger in den förorenade rumsluften, filtrerar den med högpresterande filter och släpper omedelbart ut den rena luften i rummet igen. 99,95 procent av alla virus, bakterier och bakterier filtreras tillförlitligt ur luften.

Air Sanitizer levereras ”redo att pluggas in” och kan användas direkt utan någon montering och placeras i önskat rum. Den behöver bara anslutas till en vanlig hushållskontakt. Enheten är plug och play-kapabel och kan direkt efter strömanslutningen enkelt tas i drift. Air Sanitizer är mycket mobil och kan när som helst flyttas, enklast med hjälp av en palltruck.

menair.se

Publicerad 13 november 2021

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.