Lucka | 6 maj 2019

Kontrollucka för rökgas

Kontrollucka för rökgas

ABC-Kamouflage rökgaskontrollucka är unik genom sin estetiska yta, lufttäthet och höga termiska och akustiska isolering. Yttre ytan består av en gipsplatta som gör det möjligt att applicera färg/tapet för att matcha den intilliggande väggens yta. ABC-Kamouflage finns i singel och dubbel utförande och utvecklad i enlighet med europeisk produktstandard EN 12101-8 och testad enligt EN 1366-10. ABC-Kamouflage har brandmotstånd på 60 eller 120 minuter och säkerställer en minimal tryckförlust.

www.abcvent.se

Publicerad 6 maj 2019

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.