Marknad | 8 nov 2022

Installationskedja växer med ventilationsbolag

Sedan i måndags ingår Ventilationsteknik i Varberg AB i Comfort. Med det nya ventilationsbolaget ökar Comfort närvaron på västkusten, breddar affären och stärker sin position på marknaden.

Installationskedja växer med ventilationsbolag
Sedan den 7 november är Ventilationsteknik i Varberg AB en del av Comfort-kedjan. Foto: Comfort

Ventilationsteknik i Varberg AB installerar ventilationslösningar och gör injusteringar och mätningar av ventilationsflöden. Kunderna består huvudsakligen av byggföretag och fastighetsägare samt privatpersoner.

Företaget är verksamt över hela Halland och ägs av Lars-Inge Larsson och Michael Hultin. Bolaget har 12 anställda och omsätter runt 35 miljoner kronor.

– Att bli en del av en stor installationskedja, med ett starkt varumärke som Comfort, känns mycket bra. Det ger oss möjlighet att ta större uppdrag tillsammans med andra medlemsföretag, vilket också skapar trygghet för våra anställda framöver. Dessutom tror jag att vårt erbjudande inom ventilation matchar övriga Comfortbolag i regionen på ett bra sätt, säger vd Lars-Inge Larsson, Ventilationsteknik i Varberg AB.

– Det är självfallet mycket roligt att få välkomna ett nytt framgångsrikt ventilationsbolag till kedjan. I samband med förvärvet av Ventilationsteknik i Varberg AB breddar vi vårt erbjudande markant i regionen och blir nu en stark multidisciplinär aktör i hela Halland, säger Göran Swedérus, vd för Comfort-kedjan.

Källa: Comfort

Publicerad 8 november 2022

På nytt jobb

Jakob de Ron har anställts som energikonsult på FVB Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Property Partner.
Sebastian Franzke har anställts som teknisk säljare på projektservice hos Jeven AB, Gävle. Han kommer från Gävle kommun.
Rhode Östling har utsetts till gruppledare för vvs i Skåne hos Norconsult AB, Malmö. Hon kommer från WSP.
Christian Sjöström har anställts som drift-/servicetekniker hos Swegon Sverige i Malmö. Han kommer från Coor.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.