FÖRDELARE | 18 aug 2020

Gruppfördelare med flera slingor

Gruppfördelare med flera slingor

Gruppfördelare 1” i rostfritt stål används för att fördela flödet till parallellkopplade golvvärmefördelare. Den finns från två till fyra slingor. Klämrings- eller presskopplingar är valbart. På den nya gruppfördelaren 1” har utgångarna c/c-mått 100 millimeter och den är därmed anpassad för montage mot Thermotechs golvvärmefördelare och shunt TMix M. Anslutningarna kan vändas uppåt för matning från ovansidan. Gruppfördelaren 1” kan nu monteras i Thermotechs nya fördelarskåp med endast 95 millimeters djup. För den minsta gruppfördelaren (två slingor) används 390 millimeter skåp som finns i två höjder (550 och 710 millimeter).

www.thermotech.se

Publicerad 18 augusti 2020

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.