Service | 25 sep

GK får stort serviceuppdrag i Medicon Village

GK Sverige har ingått ett nytt avtal med Medicon Village som innefattar årlig service av ventilation, befuktare och kyla.

GK får stort serviceuppdrag i Medicon Village
The Spark är huvudbyggnaden på Medicon Village. Foto: GK

Avtalet omfattar service på cirka 1 700 system inom ventilation, kyla, befuktning samt dragskåp och dragbänkar. GK kommer att ansvara för den årliga servicen av ventilation, befuktning och kyla, och detta är särskilt viktigt eftersom Medicon Village arbetar med känsliga forsknings- och utvecklingsprojekt som kräver optimala klimatförhållanden.

– Vi är stolta och tacksamma över det förtroende som Medicon Village har visat oss genom att fortsätta vårt samarbete. Det nya avtalet innebär att vi kommer att fortsätta att underhålla deras tekniska anläggningar och stötta dem i deras strävan att upprätthålla en högkvalitativ forsknings- och utvecklingsmiljö. Vi ser fram emot att arbeta nära tillsammans med Medicon Village för att säkerställa optimal utveckling av deras tekniska installationer och att möta deras utmaningar inom inneklimat och energieffektivisering, säger Oskar Lundgren, servicechef på GK Sverige.

Publicerad 25 september 2023

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.