Service | 25 sep 2023

GK får stort serviceuppdrag i Medicon Village

GK Sverige har ingått ett nytt avtal med Medicon Village som innefattar årlig service av ventilation, befuktare och kyla.

GK får stort serviceuppdrag i Medicon Village
The Spark är huvudbyggnaden på Medicon Village. Foto: GK

Avtalet omfattar service på cirka 1 700 system inom ventilation, kyla, befuktning samt dragskåp och dragbänkar. GK kommer att ansvara för den årliga servicen av ventilation, befuktning och kyla, och detta är särskilt viktigt eftersom Medicon Village arbetar med känsliga forsknings- och utvecklingsprojekt som kräver optimala klimatförhållanden.

– Vi är stolta och tacksamma över det förtroende som Medicon Village har visat oss genom att fortsätta vårt samarbete. Det nya avtalet innebär att vi kommer att fortsätta att underhålla deras tekniska anläggningar och stötta dem i deras strävan att upprätthålla en högkvalitativ forsknings- och utvecklingsmiljö. Vi ser fram emot att arbeta nära tillsammans med Medicon Village för att säkerställa optimal utveckling av deras tekniska installationer och att möta deras utmaningar inom inneklimat och energieffektivisering, säger Oskar Lundgren, servicechef på GK Sverige.

Publicerad 25 september 2023

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.