Vattenmätarskåp | 6 maj 2019

Fördelande skåp

Fördelande skåp

LK Vattenmätarskåp UNI 8/6 är ett läckagesäkert, prefabricerat fördelarskåp för åtta kallvattenanslutningar, sex varmvattenanslutningar samt med en förmonterad vattenmätarkonsol G25 (DN20), 190–220 millimeter.

Matning med inkommande kallvattenservis sker underifrån, anslutning utvändigt G25 i konsol. Skåpet inkluderar kulventiler, passbit för kommunens tappvattenmätare samt en kontrollerbar backventil. Det levereras komplett med erforderliga skåpsgenomföringar för både matnings- och kopplingsledningar. Det ingår även pressanslutningskopplingar för kopplingsledningar, samt uttag för matning till och från varmvattenberedare.

Skåpet har vattentät botten med 50 millimeter hög framkant och är godkänt enligt NT VVS 129.

www.lksystem.se

Publicerad 6 maj 2019

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.