Fläktkonvektorer för takmontage

Fläktkonvektorer för takmontage

Panel_LIGHT

Light heter en ny serie kassettfläktkonvektorer avsedda för takmontage, som ansluts till köld- eller värmebärarsystem. Serien, med 60 x 60 cm stora kassetter, har fem olika effekter för 2-rörssystem, kyla 2,2 till 5,4 kW och värme 2,8 till 6,5 kW samt sex effekter för 4-rörssystem, 2,3 till 4,4 kW och värme 3,0 till 5,0 kW.

Luftomsättningen är 224 till 760 m³/h och Light är försedd med EC-motor. ECM-serien är utrustad med en borstlös synkronmotor.

Konvektorn erbjuder även ett brett utbud av kontroller, till exempel infraröd fjärrkontroll eller BMS-anslutning som erbjuder många justeringslösningar.

Produkten har mycket låg panelprofil och är lackerad i blank, vit kulör (RAL 9010). Panelen, som finns i både manuell och automatisk version, har justerbara luftriktare utrustade med fyra oberoende små stegmotorer.

Publicerad 24 mars 2015

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.