Fläktkonvektorer för takmontage

Fläktkonvektorer för takmontage

Panel_LIGHT

Light heter en ny serie kassettfläktkonvektorer avsedda för takmontage, som ansluts till köld- eller värmebärarsystem. Serien, med 60 x 60 cm stora kassetter, har fem olika effekter för 2-rörssystem, kyla 2,2 till 5,4 kW och värme 2,8 till 6,5 kW samt sex effekter för 4-rörssystem, 2,3 till 4,4 kW och värme 3,0 till 5,0 kW.

Luftomsättningen är 224 till 760 m³/h och Light är försedd med EC-motor. ECM-serien är utrustad med en borstlös synkronmotor.

Konvektorn erbjuder även ett brett utbud av kontroller, till exempel infraröd fjärrkontroll eller BMS-anslutning som erbjuder många justeringslösningar.

Produkten har mycket låg panelprofil och är lackerad i blank, vit kulör (RAL 9010). Panelen, som finns i både manuell och automatisk version, har justerbara luftriktare utrustade med fyra oberoende små stegmotorer.

Publicerad 24 mars 2015

På nytt jobb

Anna Cornander har utsetts till produktchef för hållbar fjärrvärme hos Eon, Malmö. Hon kommer från Rise.
Ann Wingård har utsetts till försäljningschef på Indoor Energy, Solna. Hon kommer från Coromatic.
Christopher Peralta har anställts som energicontroller hos Enstar AB, Stockholm. Han kommer från annan bransch. Abiel Tesfamhret har anställts som energikontroller. Han kommer från Knivsta kommunfastigheter och bostäder.
Daniel Serell har utnämnts till vd för Sandbäckens rör i Kalmar AB där han tidigare var projektledare.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.