SPOLKNAPP | 7 apr 2020

Estetisk spolknapp

Estetisk spolknapp

Tecesolid är en ny spolknapp som sägs kombinera en tunn, estetisk design med en extremt robust och tålig konstruktion. Konstruktionen är särskilt anpassad för offentliga miljöer där kraven på hygien och hållbarhet är höga. Med en vägghängd toalett som underlättar städningen och en spolknapp som tål att användas om och om igen, skapas förutsättningar för en lika trevlig som funktionell toalettmiljö. Tecesolid har måtten 220 x 150 millimeter och är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål. Designen är tunn, knappen är bara sex millimeter, och har runda kanter. Knappen har en skyddande metallplatta som förhindrar vandalism och dolda skruvar skyddar mot stöld. Under knapparna sitter gummipackningar som gör att det både låter mindre och känns mjukare när du trycker för att spola. Tecesolid finns i borstat rostfritt stål, matt eller blank vit färg samt i blank krom. Knappen i borstat rostfritt stål kan dessutom levereras med en beläggning som motverkar fingeravtryck.

www.tece.se

Publicerad 7 april 2020

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.