SPOLKNAPP | 7 apr 2020

Estetisk spolknapp

Estetisk spolknapp

Tecesolid är en ny spolknapp som sägs kombinera en tunn, estetisk design med en extremt robust och tålig konstruktion. Konstruktionen är särskilt anpassad för offentliga miljöer där kraven på hygien och hållbarhet är höga. Med en vägghängd toalett som underlättar städningen och en spolknapp som tål att användas om och om igen, skapas förutsättningar för en lika trevlig som funktionell toalettmiljö. Tecesolid har måtten 220 x 150 millimeter och är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål. Designen är tunn, knappen är bara sex millimeter, och har runda kanter. Knappen har en skyddande metallplatta som förhindrar vandalism och dolda skruvar skyddar mot stöld. Under knapparna sitter gummipackningar som gör att det både låter mindre och känns mjukare när du trycker för att spola. Tecesolid finns i borstat rostfritt stål, matt eller blank vit färg samt i blank krom. Knappen i borstat rostfritt stål kan dessutom levereras med en beläggning som motverkar fingeravtryck.

www.tece.se

Publicerad 7 april 2020

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.