Förvärv | 12 maj 2022

Enwell växer i väst

Enwell AB har förvärvat Energiförbättring Väst AB och expanderar därmed sin verksamhet i västra Sverige. Enwells ambition är att konsolidera och professionalisera marknaden för hållbara energilösningar och göra det enkelt för villa - och fastighetsägare att välja moderna energilösningar som bidrar till en hållbar framtid

Enwell växer i väst
Enwell växer i väst genom förvärv av Energiförbättring i Väst AB.

Enwell är aktiva från Skåne till Dalarna med närmare 200 medarbetare.Energiförbättring Väst är sedan början av nittiotalet en av de ledande entreprenörerna inom energieffektivisering i Västsverige och har över 30 års erfarenhet av värme, sol och kyllösningar för både villa- och fastighetskunder. Bolaget ägs av Johan Ahlgren och Louise Florell är vd. Enwell blir tillsammans med Energiförbättring Väst en ännu starkare aktör i västra Sverige.

– Vi ser verkligen fram emot att tillsammans fortsätta utveckla affärer och kundrelationer i Energiförbättrings hemmaregion, där vi idag också har ENWELL’s dotterbolag Klimatteknik. Vi är också övertygade om att vi med hjälp av deras kompetens kan förbättra våra erbjudanden inom hela koncernen. Energiförbättring Väst är ett kvalitetsbolag och tillsammans stärks vi i vår fortsatta utveckling och i vår strävan om att ge bästa möjliga kundupplevelse,säger Martin Reinholdsson vd för Enwell-gruppen.

Källa: Energiförbättring i väst

Publicerad 12 maj 2022

På nytt jobb

André Andersson har anställts som serviceingenjör på Lindinvent AB, Lund. Han kommer från NCC Sverige.
Håkan Askemar har anställts som säljande regionsutvecklare hos Bevent Rasch AB med placering i Stockholm. Han kommer från Ekovent.
Christian Persson har anställts som servicetekniker på Samsung AirCon i Stockholm.
André Stridh har utnämnts till vd för Umia i Ystad.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.