Förvärv | 18 jan

Comfort förvärvar i Östergötland

HaMi AB erbjuder högkvalitativa tjänster inom verksamhetsområdena ventilation, tak-och fasadtvätt, smide och plåtslageri. Företaget har nu fått ny ägare i Comfort.

Comfort förvärvar i Östergötland
Östgötska HaMi AB har fått ny ägare i form av Comfort. Foto: Comfort

– Vi välkomnar HaMi AB till Comfortfamiljen. I och med förvärvet stärker Comfort ytterligare sin position i Östergötland, säger Göran Swedérus, vd för Comfort.

HaMi AB är beläget i Linköping och har i dag 28 anställda. Omsättning ligger på cirka 68 miljoner kronor. I och med förvärvet stärker Comfort sin position inom totalentreprenader.

– Det är en spännande utveckling för oss. Comfort är i framkant på att leverera högkvalitativa helhetslösningar och vi ser fram emot att vara en del i gruppen, säger Fredrik Lindberg, vd för HaMi AB.

Källa: Comfort

Publicerad 18 januari 2024

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.