Climat80-Gruppen förvärvade Lunds Värme & Sanitets

Climat80-Gruppen har köpt Lunds Värme & Sanitets.

Investeringen är ett led i Climat80-Gruppens strategi att förstärka positionerna på marknaden i Lund. LVS passar väl in i gruppens företagsstruktur och är ett välrenommerat företag med duktig personal. Företaget har dessutom ett antal intressanta kunduppdrag/samarbetsavtal.

LVS har idag 9 anställda, 8 montörer och en arbetsledare. Företaget kommer initialt att drivas vidare i egen regi ifrån befintliga lokaler och fullfölja företagets kundåtaganden.

Ny ansvarig för verksamheten blir Jan Norén som kommer från egna led inom Climat80-Gruppen. LVS har varit verksamt i Lund sedan 1996 och sedan 2012 har verksamheten minskat i omfattning. I samband med detta har ägaren Lars Olsson, med ålderns rätt, beslutat sig för att träda tillbaka och sälja företaget. Climat80-Gruppen tar över verksamheten i LVS den 1 januari 2014.

Källa: Climat80

Publicerad 19 december 2013

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.